Veelgestelde vragen

Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?

Het minimum aantal deelnemers per kamer is 2 en het maximum is 6. Kom je met meer dan 6 personen dan kun je ervoor kiezen om de kamer op twee aaneensluitende tijden te spelen. Op deze manier kun je eventueel tegen elkaar strijden om de beste tijd. De wachtende groep kan uiteraard een drankje nuttigen in onze lounge hoek.

Met hoeveel personen kan je het beste spelen?
We raden je aan om met een groep van 2-3 of 4 personen te spelen.

Is de escape room ook in meerdere talen beschikbaar?
Deze kamer is in het Nederlands beschikbaar.

Wat is de minimumleeftijd om mee te mogen doen?
Voor Escape Through Time geldt een minimumleeftijd van 12 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Houd hier rekening mee bij je reservering om teleurstellingen te voorkomen.

Op welke manier kan ik betalen?
Na afloop van het spel kun je bij ons contant of per pin betalen.

Is het mogelijk om de reservering te wijzigen of te annuleren?
Het is mogelijk om je reservering te wijzigen of te annuleren. Dit dient minimaal 48 uur voorafgaand aan de boeking te worden gedaan. Mail ons voor elke wijziging. Annuleren kan tot 48 uur van tevoren kosteloos gedaan worden. Daarna wordt 50% van de reservering in rekening gebracht. Annuleren/wijzigen kan uitsluitend per mail
Welke kleding kan ik het beste aantrekken?
Er zijn geen kledingvoorschriften, wel raden we aan om makkelijk zittende kleding en schoeisel te dragen.

Hoe lang van te voren moet je aanwezig zijn?
De voorbereidingen voor de missie beginnen 20 minuten van te voren in onze lounge hoek. In deze tijd testen wij of we het geschikte team hebben gevonden voor onze missie en geven we een korte introductie en uitleg. Voor en na het spel is er gelegenheid om met jouw medespelers een drankje te nuttigen in onze lounge! Drankjes zijn de beste voorbereiding op alles, toch?!

Voor wie is de escape room geschikt?
Je hoeft niet sportief te zijn, maar de kans bestaat dat je moet kruipen of op je knieën moet zitten om te zien of dat je een volgende aanwijzing oplevert. Hierdoor is Escape Through Time is niet geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten.

Waar kan ik jullie vinden?
Wij zitten boven de McDonald's in het centrum van Uden. Onze ingang bevindt zich links naast de ingang van de McDonald's, je gaat met de trap naar de eerste verdieping.